Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΛΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ



   Αθήνα 14.11.2013
   Αρ. Πρωτ.: 405
 ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΛΟ
ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ.
           Η ένταση της πολιτικής διαμάχης, ξεπέρασε (από διάφορες πλευρές) τα όρια του πολιτικού ήθους, του δημοκρατικού διαλόγου και των ηθικών αξιών που πρέπει να έχει η πολιτική ζωή. Σε καμία περίπτωση και με καμία δικαιολογία όμως, δεν μπορούμε να αποδεχθούμε τις επιθέσεις, τα υπονοούμενα  τις ειρωνείες και τα εμετικά δημοσιεύματα (σαν αυτό του σκιτσογράφου Δ. Χαντζόπουλου στα Νέα) απέναντι σε γυναίκες  πολιτικούς, με στόχο το ίδιο τους  το φύλλο, πολλές φορές δε και από πολιτικούς.

          Εμείς οι γυναίκες,  πρώτα θύματα μαζί με τους νέους, δίνουμε τον αγώνα μας στο σπίτι, για να στηρίξουμε την Ελληνική Οικογένεια, στις δουλειές για να ανταποκριθούμε σε δύσκολα καθήκοντα, στην κοινωνία για να αντισταθούμε στην μνημονιακή βαρβαρότητα. Δίνουμε τον αγώνα με θυσία, αυταπάρνηση και υπεράνθρωπη προσφορά, για να σταθούμε στα πόδια μας και να κρατήσουμε όρθιες και τις οικογένειές μας.

          Είναι χρέος των πολιτικών, συνδικαλιστικών και κοινωνικών φορέων, να δημιουργήσουμε ένα μέτωπο προστασίας της ΓΥΝΑΙΚΑΣ και καταδίκης βρώμικων, σεξιστικών και ανήθικων επιθέσεων. Είναι χρέος των πολιτών να γυρίσουν την πλάτη στους κομπλεξικούς σεξιστές και στους φασίστες. 
 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΡΟΛΟ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.
ΩΣ ΕΔΩ……!!
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου