Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Δελτίο Τύπου για επεισόδιο στα Μαριτσά



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. ΝΟΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Γ. ΜΑΥΡΟΥ 2 - 851 00 ΡΟΔΟΣ l ΤΗΛ.-ΦΑΞ 22410-27748 l

Ρόδος, 07.08.15
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι εργαζόμενοι Εφοριακοί του νομού Δωδεκανήσου ανταποκρίθηκαν με υψηλό αίσθημα ευθύνης στο κάλεσμα της ηγεσίας του Υπουργείου, για την συγκρότηση συνεργείων προληπτικών ελέγχων όλες τις ημέρες και ώρες της εβδομάδος, παρά τον μεγάλο όγκο υποθέσεων ανά ελεγκτή (οι περισσότερες εκ των οποίων παραγράφονται) και παρά το γεγονός ότι σε αρκετές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται τα προσωπικά τους οχήματα και δεν προβλέπονται κονδύλια για υπερωρίες.

Οι συνάδελφοι (που απλά κάνουν την δουλεία τους) ανταποκρίθηκαν με ευσυνειδησία και τα μεμονωμένα περιστατικά και κρούσματα βίας δεν μας πτοούν και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το Δημόσιο Συμφέρον. Δεν φταίνε οι εργαζόμενοι για την κρίση και τις εκάστοτε μνημονιακές πολιτικές. Αντιθέτως η φοροδιαφυγή πρέπει να πολεμηθεί, για να απομακρυνθεί η εξάρτηση από τους δανειστές και τα μνημόνια.

Η μάχη κατά της φοροδιαφυγής, είναι μια μάχη που πρέπει να δώσουμε μαζί με όλη την κοινωνία γιατί μας αφορά όλους.

Ζητάμε από τους πολίτες, εκ των οποίων η πλειοψηφία είναι σύμμαχοι της προσπάθειας αυτής, να δώσουμε κοινό αγώνα για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.

Ζητάμε άμεσα από την πολιτεία:

α)
Να προστατέψει και να περιφρουρήσει τους εργαζόμενους στις Οικονομικές Υπηρεσίες.
β)
Να παρέχει την κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή (δεν επιτρέπεται οι συνάδελφοι να χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους οχήματα και να καταβάλλουν την βενζίνη των μετακινήσεων).
γ)
Να υπάρχει προγραμματισμός και συντονισμός των ελέγχων (μεγάλη φοροδιαφυγή, εμβάσματα, λίστες κ.τ.λ.) και υποστήριξη από τις Δ.Ο.Υ. κατά την διάρκεια των προληπτικών ελέγχων.

Τέλος δεν δεχόμαστε στην καθημερινή μάχη που δίνουμε κατά της φοροδιαφυγής να καταργούνται τα εργασιακά μας δικαιώματα και να δημιουργούνται προβλήματα στην προσωπική και οικογενειακή μας ζωή.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ                      
ΜΠΟΒΟΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου