Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ                                                                    ΑΓΡΙΝΙΟ 13/1/2012
Δ.Ο.Υ. ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ                                                                    

ΘΕΜΑ :  Ελεγκτές βεβαίωσης και αναγκαστικής είσπραξης
   
   Στο πρόσφατο συνέδριο της ΠΟΕ – Δ.Ο.Υ. αποφασίσθηκε να εμποδιστεί με κάθε τρόπο η υλοποίηση της απόφασης για τη δημιουργία σώματος ελεγκτών βεβαίωσης και αναγκαστικής είσπραξης, γιατί είναι προσπάθεια διάσπασης του κλάδου, καθώς θα έχουμε δυο κατηγορίες υπαλλήλων με αβέβαιο το εργασιακό μέλλων των πολλών.


   Απαιτούμε λοιπόν από την ηγεσία της Ομοσπονδίας να εφαρμόσει την συνεδριακή απόφαση και δεν κατανοούμε την μέχρι τώρα αδράνεια της, καθώς η προθεσμία για υποβολή αιτήσεων στην Αττική έχει λήξει.
  Θα πρέπει λοιπόν άμεσα να εκδοθεί ανακοίνωση με την οποία να καλούνται οι συνάδελφοι να μην υποβάλουν αίτηση συμμετοχής, και όσοι υπέβαλλαν να κληθούν να την ανακαλέσουν και να οργανωθεί η μετέπειτα αντίδραση μας στις επικείμενες εξετάσεις και συνεντεύξεις που θα ακολουθήσουν, αν υπάρξουν συνάδελφοι που δεν θα πειθαρχήσουν στην έκκληση της Ομοσπονδίας. Θυμίζουμε εδώ, το με κάθε τρόπο, που αναφέρει η απόφαση του συνεδρίου .
   Στις κρίσιμες και δύσκολες στιγμές που ζει ο κλάδος δεν έχουν θέση, ολιγωρίες, μεμψιμοιρίες, μικροβολέματα και συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. 
                                                                       Για το Δ.Σ.

          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΟΥΡΔΟΥΒΑΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                                     ΑΥΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου