Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Παρασκευή 20/01/2012 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ


ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ & ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΕΣΟΔΩΝ
Αφού λοιπόν ολοκληρώθηκε χθες ο κύκλος επαφών της ηγεσίας της ΠΟΕ ΔΟΥ με τις ηγεσίες και τα κλιμάκια των πολιτικών φορέων της χώρας, το προεδρείο μας επιφύλασσε το καλύτερο για το τέλος. 
Ενώ στο συνέδριο του Δεκεμβρίου ψηφίστηκε και δηλώθηκε από την ίδια την Ομοσπονδία ότι με κάθε τρόπο θα γίνει προσπάθεια να μην υλοποιηθεί στην πράξη ο νόμος που προέβλεπε την δημιουργία σώματος ελεγκτών βεβαίωσης και είσπραξης, έρχεται το δελτίο τύπου της 17-1-2012 της ΠΟΕ ΔΟΥ που μεταξύ των άλλων τονίζει ότι το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ συμφωνεί ως προς την δυνατότητα συμμετοχής της ΔΕ κατηγορίας στη διαδικασία επιλογής ελεγκτών βεβαίωσης και είσπραξης.

    Αναρωτιόμαστε:
  1. Για να συμφωνεί το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ άρα προτάθηκε από την ομοσπονδία μας;
  2. Αν προτάθηκε τελικά, η ίδια η ομοσπονδία καταργεί την ψηφισμένη απόφαση του Συνεδρίου;
  3. Μήπως επειδή οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι αιτήσεις που έγιναν για τον Νομό Αττικής δεν καλύπτουν τις προκηρυσσόμενες θέσεις και άρα πρέπει αυτές να καλυφθούν με κάποιο τρόπο;
  4. Στον βωμό των ατομικών συμφερόντων κάποιων θυσιάζεται όλος ο κλάδος;

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
    εμείς ως Συνεργασία Ανεξαρτήτων Σχημάτων  θα ζητήσουμε την όσο το δυνατόν ταχύτερη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ ΔΟΥ ώστε να δοθούν εξηγήσεις για αυτή την στάση της ομοσπονδίας και την ανυπαρξία δράσεων και πρωτοβουλιών υλοποίησης της ομόφωνης συνεδριακής απόφασης που διαφυλάσσει την ενότητα, την συνέχεια και την συνοχή του κλάδου.
    Το δελτίο τύπου της ΠΟΕ ΔΟΥ είναι αναρτημένο στο site της ομοσπονδίας μας www.poedoy.gr

 ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου