Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ !!!!

Ουσιαστικά ατάραχη η ηγεσία της Ομοσπονδίας μπροστά στο κλείσιμο των νησιωτικών Δ.Ο.Υ., περιορίστηκε να συμμετάσχει σε ορισμένες από τις κινητοποιήσεις των νησιωτών δημάρχων, κατόπιν εορτής βεβαίως, αφού το ΦΕΚ κατάργησης έχει ήδη δημοσιευθεί. Ανακόλουθες της κατάστασης αποδείχτηκαν και οι ηγεσίες των συλλόγων Αττικής και Κυκλάδων και Δωδεκανήσου, αφού δεν βγήκαν πρώτοι να υπερασπιστούν το μέλλον και τη δουλειά των συναδέλφων, να κινητοποιήσουν τις τοπικές κοινωνίες, να εξαγγείλουν μορφές δράσης

 ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΟΜΩΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ:


17η μέρα κατάληψης της ΔΟΥ Άνδρου Συνεχίζεται για 17η μέρα η κατάληψη στη ΔΟΥ Άνδρου από τους εργαζόμενους στη τοπική ΔΟΥ αλλά και κατοίκους του νησιού. Οι Ανδριώτες διαμαρτύρονται για το κλείσιμο της ΔΟΥ από το Υπουργείο Οικονομικών. Καμία συναλλαγή στην Εφορία Άνδρου δεν έχει γίνει από τις 16 Οκτωβρίου, πρώτη μέρα της κατάληψης. Η συνέχιση της λειτουργίας των Δημόσιων υπηρεσιών στα νησιά είναι ζήτημα ύπαρξης των νησιωτικών κοινωνιών. Ο αγώνας για επιβίωση συνεχίζεται. Περισσότερα διαβάστε πατώντας εδώ.

 

Συνεχίζεται η κατάληψη που ξεκίνησε από την Δευτέρα το πρωί, στο κτίριο όπου στεγάζεται η εφορία Μυκόνου από εκπροσώπους Φορέων, Επιχειρηματίες και Πολίτες του Νησιού, διαμαρτυρόμενοι για τη συγχώνευσή της με την ΔΟΥ Σύρου.....  Περισσότερα πατώντας εδώ.

Από τις 30-10-2012 η Δ.Ο.Υ. Λήμνου τελεί υπό κατάληψη. Φορείς και κάτοικοι του φιλήσυχου συνήθως νησιού μας, αγανακτισμένοι που για άλλη μια φορά μπαίνουν στο περιθώριο και κατατάσσονται από την Πολιτεία στην κατηγορία των «ιθαγενών», αποφάσισαν να ορίσουν μόνοι τους την τύχη τους. περισσότερα εδώ.


Σήμερα την 26η του Οκτώβρη, από τις πρωινές ώρες, σύσσωμες οι επαγγελματικές ενώσεις και οι παραγωγικοί φορείς του νησιού της Σαντορίνης, προέβησαν σε κατάληψη του κτιρίου που στεγάζεται η ΔΟΥ Θήρας, αντιδρώντας δυναμικά στην ανθρωποκτόνα απόφαση, της μετακόμισης της τοπικής Εφορίας στην Νάξο.. περισσότερα διαβάστε εδώ.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου