Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Οι Ανεξάρτητοι Εφοριακοί Δωδεκανήσου για τις "αξιολογήσεις"



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
http://anef12.blogspot.com/  

Ρόδος, 19 Ιουνίου 2014

Δεν είμαστε αντίθετοι σε μια πραγματική αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και των Υπηρεσιών. Το έκτρωμα όμως του Ν. 4250/14 που ορίζει εκ των προτέρων ποσόστωση σε άριστους, μέτριους και ανεπαρκείς, είναι φανερό σε όλους μας ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτήν.

Το κλίμα διχασμού και τρομοκρατίας που θα φέρει στις Υπηρεσίες, οι στερήσεις μισθού, προαγωγών, η υποχρεωτική κινητικότητα σε όσους κριθούν ανεπαρκείς και τελικά οι απολύσεις, είναι η πραγματική επιδίωξη της κυβέρνησης, αφού δεν βάζει κανένα άλλο κριτήριο αξιολόγησης!

Όλοι οι κλάδοι δημόσιων υπαλλήλων, όλες οι Ομοσπονδίες στην Ελλάδα, έχουν αποφασίσει μέσω της ΑΔΕΔΥ να ακυρώσουν αυτό το νόμο στην πράξη.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ !!!

 Η κυβερνητική πλειοψηφία (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ) αποφάσισε να διαφοροποιηθούμε εμείς οι εφοριακοί από όλους τους άλλους δημόσιους υπαλλήλους. Όμως η απλή καταγγελία και το μάζεμα υπογραφών κάτω από ένα κείμενο που δηλώνει ότι «δεν μας αρέσει ο νόμος», ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου μας, ενόψει της συνεδρίασης του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΔΟΥ την ερχόμενη βδομάδα, πρέπει να συνεδριάσει και να προτείνει στην Ομοσπονδία να ακολουθήσει το συγκεκριμένο σχέδιο δράσης της ΑΔΕΔΥ:

Ø      Να υπογράψουμε το κείμενο της ΑΔΕΔΥ, στο οποίο δηλώνεται η απόφασή μας να μην λάβουμε μέρος στη διαδικασία της «αξιολόγησης».

Ø      Να συμμετέχουμε στην απεργία/αποχή από τη διαδικασία αυτή, όπως την προκήρυξε η ΑΔΕΔΥ (απεργία μόνο σε αυτό το αντικείμενο, που κρατά όσο υλοποιείται ο νόμος).

Ø      Να μην συμπληρώσουμε τα έντυπα αυτοαξιολόγησης. Με ευθύνη του συλλόγου να μαζευτούν αυτά ασυμπλήρωτα και να παραδοθούν στην Ομοσπονδία, η οποία να τα καταθέσει στο Υπουργείο.

 

Συνάδελφοι και συναδέλφισσες,

Είναι κοροϊδία απέναντι στους εαυτούς μας από τη μία να υπογράφουμε ένα κείμενο ότι είμαστε ενάντια στο νόμο και από την άλλη να συμμετέχουμε σε μια διαδικασία που καταδικάζουμε.

Η αντίδρασή μας πρέπει να είναι καθολική.

Τόσο απέναντι στην κυβέρνηση που υλοποιεί ότι της λένε οι δανειστές, όσο και σε αυτούς τους «δικούς μας» που τη στηρίζουν.


 

Συμμετέχουμε στην


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου