Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Γενική Απεργία 26/9/12, Τριήμερη Απεργία υπαλλήλων Υπ. Οικονομικών 26,27,28 Σεπτεμβρίου




ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΟΜΗΡΟΥ 18 - 10672 ΑΘΗΝΑ - ΤΗΛ.: 210-3622707 - FAX: 210-3638782 - www.poedoy.gr - e-mail: poedoy@poedoy.gr


ΑΘΗΝΑ 21.9.2012
    ΑΡ. ΠΡΩΤ.:100
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ και ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
Οι νέες εξαγγελίες των «μέτρων», επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις, ότι η επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι, είναι βίαιη, αφορά στο σύνολό τους, οδηγεί στη φτώχια και την εξαθλίωση και θα είναι διαρκής!
Απέναντι σε αυτή την ολομέτωπη επίθεση των μνημονιακών δυνάμεων, απαιτείται κοινή στάση και κοινό μέτωπο όλων των εργαζομένων.
Η  ΠΟΕ ΔΟY, καλεί κάθε συνάδελφο, σε καθολική συμμετοχή στη Γενική Απεργία της Τετάρτης 26.9.2012 και σε περιφρούρησή της. Στόχος, καμιά υπηρεσία του υπουργείου να μην λειτουργήσει σε ημέρα απεργίας. Η ΠΟΕ-ΔΟΥ, κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις και προκηρύσσει 48ωρη απεργία για τις 27 και 28 Σεπτεμβρίου, μαζί με τις άλλες Ομοσπονδίες και τους Συλλόγους του Υπουργείου Οικονομικών.
 Η απεργία αυτή δεν είναι το τέλος του αγώνα αλλά ένα στάδιό του.
Ταυτόχρονα απευθύνει κάλεσμα σε όλες τις ομοσπονδίες του Δημοσίου και του Ιδιωτικού Τομέα, για προκήρυξη κινητοποιήσεων στις παραπάνω ημερομηνίες. Η κλιμάκωση των αγώνων με ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ  και αίτημα την ανατροπή της πολιτικής που οδηγεί στην εξαθλίωση,  πρέπει να γίνει η κύρια δράση για την ΑΔΕΔΥ, την οποία καλούμε να συντονίσει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τους αγώνες αυτούς.  
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ – ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟ
ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
                  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                              Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ        ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου