Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Αποφάσεις της Γ.Σ. του συλλόγου της 24/09/2012



ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ  Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ Π.Ο.Ε. – Δ.Ο.Υ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.Ο.Υ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
Γ. ΜΑΥΡΟΥ 2
ΡΟΔΟΣ ΤΚ 85100
ΤΗΛ.-ΦΑΞ 22410-27748
Ρόδος, 24/09/2012

                   Προς: Την Π.Ο.Ε. Δ.Ο.Υ.
 Κοιν: Σε όλα τα Δ.Σ. των  
      συλλόγων της χώρας
Εμείς οι εργαζόμενοι στις οικονομικές υπηρεσίες του Νομού Δωδεκανήσου, μέσα από τη Γενική μας Συνέλευση σας δηλώνουμε ότι αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε οποιαδήποτε απεργία με τη μορφή και τους όρους του παρελθόντος. Πλέον θα συμμετέχουμε και θα στηρίζουμε μόνο απεργιακές κινητοποιήσεις με σχέδιο και μακράς διαρκείας, οι οποίες μάλιστα θα πρέπει να γίνει προσπάθεια να συντονιστούν σε πανελλαδικό και πανεργατικό επίπεδο.
Σας προτείνουμε και απαιτούμε να παραμερίσετε όλες τις ανούσιες κομματικές και ιδεολογικές σας διαφορές, διότι αυτό δεν ενδιαφέρει διόλου τους εργαζόμενους που υποφέρουν, να σκύψετε πάνω στα προβλήματα που απασχολούν όλη την κοινωνία και τον κλάδο μας, και αν θέλετε να βάλουμε ένα φρένο σ' αυτήν την λαίλαπα που θα μας πεθάνει όλους, να βγείτε και να προτείνετε το αυτονόητο που είναι μονόδρομος πια:
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ-ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Η Γραμματέας









ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ Γ.Σ. ΤΗΣ 24/09/2012 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εξουσιοδοτείται από τη Γ.Σ. της 24/09/2012 να προχωρήσει άμεσα (αυτή την εβδομάδα) σε πρακτικά μέτρα ώστε:

Α) Να απευθύνει δημόσια και ανοιχτή επιστολή (κάλεσμα) σε όλα τα Πρωτοβάθμια Σωματεία δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων της Ρόδου σε σύσκεψη, με σκοπό να βρεθούν κοινές δράσεις αντίδρασης και αντίστασης στα μέτρα που μας εξαθλιώνουν.
Οι δράσεις αυτές δεν μπορεί να είναι κατ’ ανάγκην απεργίες, αλλά να στοχεύουν μελλοντικά σε μια παν-ροδιακή απεργία όλων των εργαζομένων.
         
          Β) Να συμμετέχουμε όλοι στην απεργία της 26/09/2012 και στη συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο, καθώς και στην πορεία που θα γίνει, συντεταγμένα, σαν ομάδα, με τις οικογένειες και τα παιδιά μας, πίσω από πανό που να λέει:

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ !
Η ΡΟΔΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ Δ.Ο.Υ. ΝΟΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

          Γ) Να αναρτηθεί το πανό αυτό στο κτίριο που στεγάζεται η Εφορία της Ρόδου και να παραμείνει εκεί ώστε να το βλέπουν καθημερινά χιλιάδες συναλλασσόμενοι και να δημοσιοποιηθεί στα τοπικά ΜΜΕ.

          Δ) Παρόμοια πανό, αφίσες ή συνθήματα να αναρτηθούν σε όλες τις Υπηρεσίες (Κτηματική-ΣΔΟΕ-Δ.Ο.Υ. νησιών).

          Ε) Να συμμετέχουμε στη διήμερη απεργία 27 και 28 Σεπτεμβρίου και να διοργανωθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, όπου να προβάλουμε τις θέσεις μας, όπως αυτές έχουν ψηφιστεί στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου