Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Δυστυχώς ή ευτυχώς...οι μάσκες έπεσαν

logo
                      Προς: Π.Ο.Ε. Δ.Ο.Υ.
          Όλα τα Δ.Σ. Εφοριακών της χώρας
Επιστολή της Συνεργασίας Ανεξάρτητων Σχημάτων Εφοριακών
                                                                                                     24-08-2012

Θέμα: «Απ΄ τα τσακάλια δε γλυτώνεις μ΄ ευχές και παρακάλια». Κ. Βάρναλης

Δυστυχώς ή ευτυχώς οι μάσκες έχουν ήδη πέσει. Μετά τη συνάντηση των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας μας με τον αν. υπουργό Σταϊκούρα κάθε ψεύτικη ελπίδα που καλλιεργήθηκε από ορισμένους στον κλάδο μας, διαλύθηκε. Ο αν. υπουργός δήλωσε ξεκάθαρα πως οι μειώσεις στο μισθό μας θα συνεχισθούν, η υπερβάλλουσα διαφορά θα περικοπεί περαιτέρω από τον ερχόμενο Νοέμβριο. Σ΄ αυτά έρχονται να προστεθούν η κατάργηση των δώρων, η αύξηση των κρατήσεων, το περαιτέρω πετσόκομμα στα φάρμακα, στη νοσοκομειακή περίθαλψη, στα κοινωνικά επιδόματα, οι αυξήσεις στα καύσιμα και στους φόρους, τα άρπαγμα δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, η διάλυση σε ό,τι έχει μας έχει απομείνει.
Δικαιολογίες πλέον δεν υπάρχουν για κανέναν μας. Καλούμε την Ομοσπονδία να οργανώσει τον αγώνα, αυτόν που αρκετές φορές έως τώρα απέφευγε ακόμη και να αναφέρει. Το επόμενο διάστημα πρέπει να προβούμε σε όλες εκείνες τις κινητοποιήσεις που πρέπουν, για τη σοβαρότητα της κατάστασης που θα αντιμετωπίσουμε όλοι οι υπάλληλοι στο Υπουργείο Οικονομικών, ολόκληρος ο ελληνικός Λαός.
Όποιοι αδυνατούν να ηγηθούν του κλάδου και του Αγώνα μπορούν να αποχωρήσουν. Ας το κάνουν όμως τώρα. Για το καλό όλων μας.
Φωνάζουμε σε όλους τους συναδέλφους, φωνάζουμε σε όλους τους τόνους, φωνάζουμε με όλους τους τρόπους.
Η ώρα της τελικής μάχης πριν την εξαθλίωσή μας είναι κοντά.
Αλλιώς, δεν θα υπάρχει αύριο. Στον πόλεμο που μας έχουν βάλει τρία χρόνια τώρα, πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο. Δεν πρέπει να διστάσουμε, δεν πρέπει να δειλιάσουμε, δεν έχουμε τίποτα πλέον να χάσουμε.
Κανείς μας πλέον, σε όποια θέση και αν βρίσκεται, δεν έχει δικαιολογία.
Οφείλουμε στα παιδιά μας να ετοιμαστούμε και να βγούμε εμείς στην επίθεση.
logo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου