Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Εντείνονται οι αντιδράσεις για τη διάλυση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού

Επιστολή του Συλλόγου Εφοριακών Κέρκυρας αναφορικά στη σχεδιαζόμενη κατάργηση των Τμημάτων Δικαστικού και Ελέγχου της Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας. Ολόκληρη την επιστολή μπορείτε να τη διαβάσετε από εδώ.

 

Επιστολή του Συλλόγου Εφοριακών υπαλλήλων Άρτας-Πρέβεζας-Λευκάδας προς την ηγεσία του Υπ. Οικ. Ολόκληρη την επιστολή μπορείτε να τη διαβάσετε από εδώ.

 

 Επιστολή των εργαζομένων στη ΔΟΥ Αγίου Κήρυκου, αναφορικά στην αναδιοργάνωση των ΔΟΥ. Περισσότερα πατώντας εδώ.

 

Τέρενς Κουίκ: Η συγκυβέρνηση ωθεί στα άκρα τους κατοίκους των νησιών! Δελτίο Τύπου μετά τη σύσκεψη που έγινε σήμερα (28/5/2013) στο γραφείο του Γ.Γ. του Υπουργείου Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη παρουσία του Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, εκπροσώπων της Δ.Ο.Υ. Σάμου, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σάμου, συνδικαλιστών από την Ομοσπονδία Εφοριακών και τη Βουλευτή Σάμου του ΣΥΡΙΖΑ Αγνή Καλογερή. Περισσότερα εδώ.

 

Δημ. Γάκης: Υποβαθμίζεται και η Εφορία της Κω.  "Η κυβέρνηση αδιαφορεί παντελώς για τα νησιά και συνεχίζει την υποβάθμιση του επιπέδου ζωής των νησιωτών. Οι πολιτικές του μνημονίου έχουν διαλύσει την υγεία, έχουν υποβαθμίσει την εκπαίδευση και έχουν εγκαταλείψει την ακτοπλοΐα στη μοίρα της. Η συνέχεια που δίνεται με τις Δ.Ο.Υ., εντείνει την απομόνωση των νησιών και επιφέρει σημαντική επιβάρυνση στους νησιώτες, που ήδη υποφέρουν από τα σκληρά μέτρα λιτότητας σε κάθε τομέα της οικονομικής και κοινωνικής τους δραστηριότητας." Περισσότερα εδώ.

 

 Ανακοινώσεις διαμαρτυρίας εξέδωσαν επίσης οι σύλλογοι εργαζομένων στις ΔΟΥ νομού Σάμου,  ο Σύλλογος Αχαίας-Ηλείας-Κεφαλληνίας-Ζακύνθου, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου