Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!!!!



ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
anef12.blogspot.com

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !!!
Τελείωσαν κι αυτές οι εκλογές, με νικήτρια την παράταξη των Ενωμένων Εφοριακών, στην οποία δίνουμε ειλικρινή συγχαρητήρια. Ευχόμαστε καλή δύναμη ειδικά στους νέους συναδέλφους που μπήκαν στο ΔΣ, αφού έρχονται δύσκολα χρόνια. Ευχαριστούμε όσους προτίμησαν με την ψήφο τους το δικό μας συνδυασμό, τη μόνη παράταξη που παρουσίασε αύξηση σε ψήφους και σε ποσοστό (+ 8,3%), όπως θα διαβάσετε στην πίσω σελίδα.
Ο κόσμος όμως ψήφισε ΕΝΟΤΗΤΑ. Το σεβόμαστε, το ασπαζόμαστε και θα πορευτούμε με την ενότητα σαν πρωτεύον στο μυαλό μας τα επόμενα χρόνια.

Περιμένουμε τις επόμενες μέρες που λήγει η προθεσμία της «αξιολόγησης» ο σύλλογος ενωμένος να μην δεχτεί κανένας συνάδελφός μας να κριθεί «ανεπαρκής» επειδή ο νόμος προβλέπει το απαράδεκτο 15%. Ειδικά από τους συναδέλφους υποψήφιους συνδικαλιστές που είναι ταυτόχρονα και εισηγητές/αξιολογητές, περιμένουμε ενωμένοι να μην δεχτούν να υλοποιήσουν τον απαράδεκτο αυτό νόμο, όπως ομόφωνα και ενωτικά έχει αποφασίσει ο σύλλογός μας.
Θα είμαστε κι εμείς εκεί όταν ο σύλλογος ενωτικά αποφασίσει να μην δεχτεί να μειωθούν κι άλλο οι μισθοί μας. Η ενότητα του συλλόγου και του κλάδου –όπως εσείς αποφασίσατε- είναι αυτή που θα αποτρέψει τα σχέδια για τη φτωχοποίησή μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ. ενωμένα θα πρωτοστατήσουν στους αγώνες και στις απεργίες που έρχονται και θα είναι πρωτοπόροι σε αυτές.
Είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι 28 (!!!) συνάδελφοί μας (στους 120) ζήτησαν να τους ψηφίσουμε σαν εκπροσώπους μας, από όλα τα ψηφοδέλτια. Είμαστε σίγουροι ότι δεν το έκαναν μόνο για τη μέρα των εκλογών, αλλά από σήμερα θα ασχοληθούν ενεργά με το σύλλογο, με τις δραστηριότητές του, με την ενότητά του, με τα προβλήματά του. Θα έχουν όλοι κάτι να πουν στις συνελεύσεις, στις συγκεντρώσεις, θα παίρνουν ενωτικά θέση σε κάθε μικρό ή μεγάλο ζήτημα παρουσιαστεί.
Εμείς θα είμαστε εκεί, ΕΝΩΜΕΝΟΙ και ΕΝΩΤΙΚΟΙ.
Εξάλλου, με το ρυθμό αυτό….. σε τρείς τριετίες θα βγούμε πρώτη δύναμη….!
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου