Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΙ!!!




Ενημέρωση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΦΟΡΙΑΚΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΙ !!!

Ρόδος 30/12/2011


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ !!!
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, δικαστήριο του Γ' Ράιχ με κατεπείγουσα απόφασή του έκρινε τα εξής:


1.    Από σήμερα κρίνεται παράνομη και καταχρηστική κάθε απεργία που έχει σαν αιτήματα θέματα αξιοπρέπειας των μελών ενός σωματείου.
2.    Απαγορεύονται αιτήματα που δεν έχουν αποφασιστεί με την τρόικα σαν θέματα συζήτησης.
3.    Δεν επιτρέπεται η αποστολή SMS μεταξύ διοίκησης ενός σωματείου και των μελών του. Η ενημέρωση ανατίθεται στο Mega και στον Ant1.
4.    Αν αλλάξουν ώρα μετάδοσης οι ειδήσεις στον Σκάι θα προτιμείται ο σταθμός αυτός σαν κύριος εκφραστής της άποψης της τρόικας.
5.    Θα γίνει καθολικός έλεγχος πόθεν έσχες όλων των εφοριακών. Ο έλεγχος ανατίθεται στην υπηρεσία που ελέγχει το πόθεν έσχες των βουλευτών και των υπουργών.
6.    Ανατίθεται σε ιδιώτες η είσπραξη των ληξιπρόθεσμων χρεών. Από κάθε είσπραξη θα κρατούν το κεφάλαιο σαν αμοιβή και τις προσαυξήσεις θα τις δίνει το κράτος στους ξένους που μας δάνεισαν.
7.    Από σήμερα οι ελεγκτικές εταιρείες και οι λογιστές θα ελέγχουν τους πελάτες τους αν φοροδιαφεύγουν. Όποιος καρφώσει πελάτη του θα διαγράφεται αυτόματα από το Οικονομικό Επιμελητήριο.
8.    Από 01/01/2012 οι δημόσιοι υπάλληλοι θα πληρώνουν από την τσέπη τους τις ιατρικές επισκέψεις, τα φάρμακά τους, το ασθενοφόρο, τον παπά και τον καντηλανάφτη.

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,
Σήμερα γυρίσαμε στη δουλειά.
Πρέπει όμως να γυρίσουμε κάποιους σπίτια τους.
Ανεξάρτητοι Εφοριακοί Δωδεκανήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου